Home
Products
+ Family Key Logger

+ Home Keylogger

+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
   + Download
   + Register
   + Screenshots
   + Testimonials

+ Free Utilities

+ Web Log Analyzer

+ Hard S.M.A.R.T.

+ Serial port monitor

Ordering
+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
Other
+ Download page

+ Technical support

+ PAD files

+ Spy software

+ Child Safety

+ Other links
News
Subscribe to our news:


keystroke recorder
keylogger
spy software
spy ware
Onze producten: Windows Hider Pro

 Windows Hider Pro, v1.50
Klik hier om schermafdrukken te zien...    Windows Hider Pro laat u specifieke groepen van schermen verbergen door een sneltoets (of een combinatie van toetsen) te gebruiken. U kan instellen welke toets(en) gebruikt moeten worden, welke schermen verborgen of gesloten moeten worden en of het programma automatisch gestart moet worden als windows gestart wordt. Het programma werkt in een verborgen mode, zodat het niemand opvalt dat het aanwezig is. Een sneltoets kan ingesteld worden om het instellingen scherm te tonen. Hier kunnen schermen aan de lijsten van te verbergen of te sluiten schermen toegevoegd worden. Dit programma is ontzettend gemakkelijk als u een aantal schermen snel wilt verbergen (als uw baas langs komt bijvoorbeeld). Ook als u op het internet zit is het gemakkelijk want u kunt in 1 keer alle internet schermen verbergen met de druk op een knop, terwijl u verder werkt in een ander programma. Met een andere sneltoets laat u de schermen weer zien.
OS: Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000, XP.

[ Download dit programma | Registreer ($19) | Schermafdrukken ]
[ Wat andere mensen over dit programma zeggen (Engels)... ]

Main features of Windows Hider Pro
 • Kijk naar de grootte van dit programma. Geen ander soortgelijk programma is zo klein! Dit komt omdat dit programma geschreven is in pure WIN32 API. Hierdoor duurde het langer dan andere programma´s om het te maken, maar het was de moeite waard! Dit programma neemt vrijwel geen processor tijd in beslag, en kost ook vrijwel geen geheugen (zo weinig dat het niet de moeite loont om mee te tellen). Daarom is het programma zo snel.

 • Geen tientallen wizards en configuratie menu´s, alles is gemakkelijk en snel te gebruiken. De standaard waardes geven genoeg informatie om te begrijpen hoe het programma werkt en in te stellen is.

 • De meeste tijd is het programma in een verborgen mode en voor iedereen onzichtbaar.
 • Het verbergen gaat erg snel, het neemt minder dan een seconde in beslag omdat u alleen maar een sneltoets hoeft te gebruiken en niet elk scherm afzonderlijk te minimaliseren.

 • U kan hele groepen schermen aansturen door alleen een deel van de titel dat in al die schermen voorkomt te gebruiken.

  Online help (Engels): Main, Quick Start, How To, Features, FAQ, License.

  Waar kan het programma gebruikt worden? Wanneer heeft u het nodig?
 • Stel dat u een heleboel internet schermen tegelijk open heeft staan en u wil op een gegeven moment even een ander programma gebruiken. Dan kost dat de nodige moeite omdat al die internet schermen ervoor staan. U gebruikt de sneltoets (standaard CTLR+F12) en in een keer zijn alle internet schermen weg, en u kan uw andere programma gebruiken. Als u daarmee klaar bent gebruikt u de andere sneltoets (standaard CTRL+F10) en de internet schermen zijn er weer.

 • Wat gebeurd er als u verboden programma´s op uw werk wilt gebruiken, zoals chatten (IRC, ICQ) of spelletjes? Ons programma lost dit probleem op! Zodra uw baas in de buurt is gebruikt u de sneltoets en uw chat programma´s en spellen zullen in een keer verdwijnen, ZONDER dat er enige informatie verloren gaat!

 • Als onnodige schermen die u steeds weer moet sluiten elke keer weer geopend worden dan kan u dat probleem met dit programma oplossen!

  Er zijn enkele soortgelijke programma´s, maar we verzekeren u dat ons programma het beste is. Zo is er bijvoobeeld een programma dat "Bosskey" heet (boss-key.com), Windows Hider Pro heeft de volgende voordelen ten opzichte van dat en soortgelijke programma´s:

 • Ons programma is maar 53 KB groot, terwijl "Boskey" 298 KB groot is zoals vermeld staat op haar officiele site per 13 februari 2002
 • Ons programma neemt minder geheugen ruimte en processor tijd in beslag dan enig ander programma
 • Met ons programma kan u instellen welke schermen u wilt verbergen, terwijl dat niet mogelijk is in "Bosskey"
 • U kan instellen welke schermen u wilt sluiten, dat kan niet in "Bosskey"
 • U kan verschillende sneltoetsen instellen voor verbergen, tonen en sluiten van schermen, terwijl "Bosskey" maar EEN sneltoets kan instellen

  Dus waarom neemt u niet de verstandige beslissing door Windows Hider Pro te kiezen die de beste kwaliteit en prijs heeft!

  System vereisten
  80kb diskruimte, 8mb RAM

  Nog te doen
  Nieuwe functie - "Programma´s van de taakbalk verbergen"(alleen voor Win9x systemen)


 • Copyright © 2002 KMiNT21 Software, Inc. All rights reserved.
  SpyArsenal.com - spy software: Home Keylogger, Family Key Logger.