Pagina de intrare
Produse
+ Home Keylogger

+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
   + Descărcare
   + Înregistrare
   + Capturi ecran
   + Declaratii

+ Utilitare gratuite
Comandă 
+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
Altele
+ Descărcare

+ Despre noi
Contact
[email protected]
Stiri
Abonati-vă la stirile noastre:


keystroke recorder
keylogger
spy software
spy ware
Produsele noastre: Windows Hider Pro

 Windows Hider Pro, v1.50
Clic aici pentru capturi de ecran...    Windows Hider vă permite să ascundeti grupuri de ferestre apăsând o singură tastă (Hotkey) (sau o combinatie de taste). Puteti alege tastele de activare dorite, ferestrele care trebuie ascunse si se poate porni programul la pornirea Windows®. Programul rulează în mod ascuns, astfel încât un utilizator neavizat nu-si dă seama de prezenta sa. Apăsând tastele de activare alese se [poate deschide o casetă de dialog pentru configurare (taste activare, ferestre de ascuns, etc.). Acest program e foarte util când aveti de ascuns câteva ferestre foarte rapid (de pildă când apare seful si vrea să vadă ce lucrati). E de asemeni util când navigati pe internet si puteti ascunde mai multe ferestre de Explorer doar apăsând o tastă, putând lucra cu alt program si apoi să refaceti ferestrele ascunse apăsând o alta.

OS: Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000, XP.

[ Descarcă acest program | Înregistrare ($19) | Vedeti capturi de ecran ]
[ Ce spun altii despre program... ]

Caracteristici principale ale Windows Hider Pro

 • Observati mărimea acestui program. E unic! Motivul este că a fost scris în întregime folosind functiile native Win32 API. Lucrul acesta ne-a luat mult mai mult timp decât dacă ar fi fost scris ca orice alt program, dar până la urmă a meritat! Acest program practic nu foloseste aproape deloc resurse de sitem, iar memorie nu ocupă aproape deloc (de obicei aceste cantităti sunt atât de mici că nu contează). De aceea acest program e atât de rapid.

 • Nu trebuie să treceti prin zeci de meniuri de configurare; totul e usor, rapid si comfortabil de folosit.Exemplul de configurare afisat contine suficiente informatii pentru a întelege modul de utilizare si de configurare a programului

 • În general, programul rulează ascuns, nefiind vizibil pentru oricine.

 • Procesul de ascundere e foarte rapid, sub o secundă, pentru că aveti de apăsat doar o tastă în log de a "tinti" si apăsa câteva butoane.

 • Puteti include grupuri de ferestre indicând doar părtile comune ale titlurilor acestora.

  Când se poate folosi acest program? Când poate fi util?
 • Închipuiti-vã cã aveti o multime de ferestre Internet Explorer deschise concomitent si aveti nevoie la un moment dat sã folosit alt program, dar nu va fi usor, tot ecranul e plin de ferestre Explorer. Apãsati tasta de activare (implicit este CTRL+F12) si brusc nu mai sunt ferestre Explorer pe desktop, si puteti porni si folosi programul dorit. Când ati terminat, apãsati altã tastã de activare (implicit este CTRL+F10) si toate ferestrele de Explorer  reapar.

 • Ce se întâmplã dacãfolositi vre-un program interzis/ilegal la serviciu (de pildã jocuri, ICQ, chat, etc.)? Programul nostru rezolvã si aceastã problemã! De îndatã ce vã zãriti seful, apãsati tasta de activare si toate jocurile, programele de chat vor dispare într-o clipã FÃRÃ sã pirdeti informatiile!

 • Dar dacã apar îtr-una ferestre nedorite pe ecran pe care trebuie sã le tot închideti? Folosind acest program aceasta nu va mai fi o problemã!

  Mai sunt si alte programe similare lui Windows Hider Pro, dar vã putem asigura cã programul nostru e cel mai bun. De examplu, unul din produsele oferite pe piatã este si "BossKey" (boss-key.com); iatã câteva din avantajele principale ale programului nostru fatã de acesta (sau altele asemãnãtoare):

 • Programul nostru are DOAR 53 kB, în timp ce "BossKey" are 298 kB asa cum e descris pe pagina sa oficială pe 13/02/02;
 • Programul nostru ocupă mai putină memorie si resurse decât oricare altul de acest tip;
 • Puteti specifica ferestrele pe care doriti să le ascundă acest program, lucru imposibil cu "BossKey";
 • Puteti specifica ferestrele pe care doriti să le închidă acest program, lucru imposibil cu "BossKey";
 • Aveti posibilitatea de a alege (combinatii de) taste DIFERITE pentru ascundere, închidere sau restaurare a aplicatiilor, pe de altă parte puteti alege "BossKey" care vă permite să alegeti DOAR o (combinatie de) taste pentru ascundere / restaurare.

  Deci de ce să nu luati decizia logică si să alegeti programul nostru Windows Hider Pro care e oferit la un pret competitiv si cu o calitate maximă!?

  Cerinte minime de sistem
 • 80kB spatiu pe disc, 8MB RAM

  Listă cu facilităti de adăugat
 • Facilitate nouă - "Ascunde procesul din lista proceselor" (numai pentru sisteme Win9x).

 • Want to quick hide programs / hide windows / hide desktop?

  Copyright © 2002 KMiNT21 Software. All rights reserved.
  SpyArsenal.com - spy software: Home Keylogger, Family Key Logger.
  Tradus de Dragos Dinescu [email protected]