Home
Termékek
+ Family Key Logger

+ Home Keylogger

+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
   + Letöltés
   + Regisztrálás
   + Képek
   + Ajánlások

+ Ingyenes Segédprogramok
Rendelés
+ Family Key Logger

+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
Egyéb
+ Letöltés

+ Rolúnk
Kapcsolat
[email protected]
Hírek
Iratkozzon fel a híreinkre :

A mi termékeink: Windows Hider Pro

 Windows Hider Pro, v1.51
Képek  
Windows Hider segítségével Ön eltud rejteni megjelölt ablakok csoportját egyetlen kulcsgomb megnyomásával(vagy kulcsgombok kombinációival).Ön kiválaszthatja a kulcsgombokat, az ablakokat amelyek rejtve lesznek és azt hogy a program induljon-e a rendszer(Windows) indításánál.A program elrejtett módban dolgozik, hogy az alkalmi felhasználó ne vegye észre.A kulcsgombok megnyomásával az opciók ablak megnyílik és így Ön konfigurálni tudja a kulcsgombokat illetve az elrejtendõ ablakokat.Ez a program nagyon hasznos akkor amikor Ön több ablakot akar gyorsan elrejteni(például, amikor bejön a góré ellenõrizni). Nagyon kénymeles akkor is amikor a Neten dolgozik és elrejthet több Explorer ablakot egy gomb segítségével.Más kulcsgomb megnyomásával visszahozhatja az ablakokat.

OS: Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000, XP.

[ Letöltés | Regisztrálás ($19) | Lásd a képeket ]
[ Mit mondanak mások a programról ... ]

 Windows Hider Pro
föbb jellemzõi
 • Nézze meg a program méretét.Egyedülálló.Azért mert tiszta Win32 API-ban van írva.A program megírása tiszta win32 API-ban sokkal többet tartott, de a végén megérte! Ez a program majdnem nem használ egy csepp memóriát sem(általában ezek a mennyiségek jelentéktelenek.).Ezért olyan gyors ez a program.

 

 • Ön nem kell tucatnyi varázslót használnia, mindent egyszerû, gyors és kényelmes kezelni.A konfigurálási példa elegendõ a program mûködésének megértéséhez és konfigurálásához.

 

 • A program legtöbször elrejtett módban mûködik nem mindenki számára látható.

 •  Az elrejtési folyamat nagyon gyors, egy szekundumnál is  kevesebb azért, mert Ön csak egy kulcsgombot kell megnyomjon.

 • Megvan a lehetõség  egész ablak csoportok elrejtésére is.

Online segítség: Fõoldal, GyorsKezdés, Hogyan, Jellemzõk, FAQ, Licenz.


Mikor lehet használni ezt a programot? Mikor van Önnek szüksége rá?
 • Képzelje el, hogy sok IExplorer ablak van nyitva egyszerre, és egy pillanatra más programot akar használni,de nem lesz könnyû teljes  desktop (munkaasztal) be van töltve Explorer ablakokkal.Ön megnyom egy kulcsgombot(CTRL+F12) és hirtelen nincs egy Explorer ablak se a desktop-on, most már nyugodtan használhatja az Ön programját.Amikor befejezte,
  megnyom egy másik kulcsgombot(CTRL+F10) és minden Explorer ablak láthatóvá válik.

   

 • Mi történik akkor amikor Ön valami betiltott/illegális programot akar használni a munkahelyén, pl. csevegés(IRC,ICQ, stb.) vagy játékokat?A mi programunk megoldja ezt a problémát is! Ahogy látja a fõnököt, megnyomja a kulcsgombot és a programok eltûnnek egyszerre,adatveszteség nélkül!

 

 • Mi van akkor ha nem szükséges ablakokat amelyeket be akarja zárni mindig megjelennek?Ezzel a programmal már nem lesz probléma többé!

Van egy pár Windows Hider Pro-hoz hasonló program, de mi biztosítjuk Önt, hogy a mi programunk a legjobb.Például,az egyik termék a piacon a "BossKey"(boss-key.com) nevezetû program, itt van egy pár elõny "BossKey" és más hasonló program fellett:

 • A mi programunk CSAK 53 kb, mialatt "BossKey" 298 kb ahogy le van írva a weblapjukon 13/02/02-ön

 • A mi programunk kevesebb memóriát használ mint bármelyik hasonló program

 • Ön meghatározhatja milyen ablakok legyenek elrejtve a mi programunkkal, de "BossKey"-el nem

 • Ön meghatározhatja milyen ablakok legyenek bezárva a mi programunkkal, de "BossKey"-el nem
 • KÜLÖNBÖZÕ kulcsgombokat tud választani elrejtésre,láthatóvá tevésre és programok bezárására, másrészt ha "BossKey"
  választja