Home
Tuotteet
+ Family Key Logger

+ Home Keylogger

+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
   + Kopioi
   + Rekisteröi
   + Ruudun kaappaukset
   + Arvosteluita

+ Ilmaisia ohjelmia
Tilaus
+ TCP Logger

+ Windows Hider Pro
Muuta
+ Kopioi ohjelmia

+ Tietoa meistä
Yhteystiedot
[email protected]
Uutiset
Tilaa uutiset postituslista (englanniksi):


keystroke recorder
keylogger
spy software
spy ware
Tuotteemme: Windows Hider Pro

 Windows Hider Pro, v1.42
Klikkaa nähdäksesi ruudunkaappaus...    Windows Hider Pro:lla voit piilottaa tietyt ikkunat työpöydältäsi näppärästi pikanäppäimen (tai pikanäppäimien) avulla. Voit itse määritellä käytettävät pikanäppäimet, määritellä piilotettavat ikkunat ja asettaa Windows Hider Pro -ohjelman käynnistymään automaattisesti Windowsin käynnistyksessä. Ohjelmassa ei ole mitään näkyvää osaa, joten normaalissa käytössä sen olemassa oloa ei edes huomaa. Asetetulla pikanäppäimellä saat asetusikkunan auki ja kyseisen ikkunan kautta voit asettaa käytettävät pikanäppäimet ja määritellä piilotettavat ikkunat. Ohjelma on näppärä, jos sinun tarvitsee piilottaa tietyt ikkunat nopeasti (esimerkiksi työpaikallasi). Ohjelma on myös erittäin näppärä verkkosivuja selatessa ja työskennellessäsi toisella ohjelmalla samaan aikaan. Voit näppärästi piilottaa selainikkunasi yhdellä pikanäppäimellä ja toisella saat ne nopeasti takaisin!
OS: Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000, XP.

[ Kopioi ohjelma | Rekisteröinti ($19) | Ruudun kaappauksia ]
[ Mitä muut ihmiset ovat ohjelmasta mieltä... ]

Windows Hider Pro:n ominaisuuksia:
 • Ohjelma on erittäin pieni kooltaan. Syy miksi ohjelma on niin pieni on sen teknisessä toteutuksessa - ohjelmassa on käytetty vain Win32 API -kutsuja erilaisen koodikirjastojen sijaan. Tälläisen ohjelman tekemiseen kuluu enemmän aikaa, kuin, jos se olisi tehty tavalla jolla ohjelmat yleensä tehdään. Mutta työpanos näkyy laadussa! Tämä ohjelma ei kuluta turhaan prosessoritehoa, vaatii hyvin vähän muistia (vaatimus on niin vähäinen, ettei määrää yleensä edes lasketa). Tästä syystä ohjelma toimii niin nopeasti.

 • Asetuksien konfigurointi on yksinkertaista ja helppoa sillä ohjelmassa ei ole kasoittan asetusvelhoja tai valikoita. Esimerkistä näet kuinka konfigurointi tehdään ja kuinka ohjelma toimii.

 • Suurimman osan ajasta ohjelma toimii piilotettuna, eikä ole mitenkään Windowsin normaalikäytön tiellä.
 • Ikkunoiden piilottaminen on erittäin nopeaa. Kaikki hoituu alle sekunnissa vain painamalla pikanäppäintä eri valintojen tekemisen sijaan.

 • Voit määritellä piilotettavat ikkunat myös ryhminä. Tämä tapahtuu määrittelemällä avainsanoja joita etsitään avoinaisten ikkunoidet otsikoista.

  Kuka tätä ohjelmaa tarvitsee? Milloin se on hyödyllinen?
 • Kuvittele tilanne jossa sinulla olisi työpöydälläsi useita Internet Explorer selaimia auki. Nyt, jos tarvitset ohjelmaa jota on vaikea käyttää, tai jopa mahdotonta, selainten ollessa näkyvillä, astuu Windows Hider Pro kuvaan. Painat vain pikanäppäintä (oletuksena CTRL+F12) ja kaikki selainikkunat pienenevät yhdellä kertaa. Kun tarvitset selainikkunat takaisin, painat vain toista pikanäppäintä (oletuksena CTRL+F10) ja aikaisemmin piilotetut Internet Explorer selainikkunat tulevat näkyviin.

 • Entäpä, jos haluat käyttää jotain työpaikallasi kiellettyä ohjelmaa, esimerkiksi IRC, ICQ, tai vaikka jotain peliä? Windows Hider Pro ratkaisee myös tämän ongelmasi! Kun pomosi tulee paikalle painat vain pikanäppäintä ja kaikki kielletyt ohjelmat menevät piiloon - et edes menetä mitää tietoja ohjelmista!

 • Jos sinun täytyy toistuvasti sulkea jokin tietty ikkuna, Windows Hider Pro ratkaisee ongelman.

  On olemassa myös muita samankaltaisia ohjelmia kuin Windows Hider Pro, mutta voimme vakuuttaa, että ohjelmamme on paras niistä kaikista. Yksi esimerkki vastaavanlaisesta ohjelmasta on "BossKey" (boss-key.com). Tässä hieman vertailua Windows Hider Pro:n, "BossKey":n ja muiden vastaavien välillä:

 • Windows Hider Pro vie tilaa vain 53 kilotavua, mutta "BossKey" vie lähes kuusinkertaisesti tämän, eli 298 kilotavua (kuten sen virallisilla kotisivuilla sanotaan, 13/02/02)
 • Windows Hider Pro kuluttaa vähemmän muistia ja konetehoja kuin muut vastaavat ohjelmat
 • Windows Hider Pro:ssa voit määritellä ikkunat jotka haluat piilottaa. "BossKey":ssa ei ole tätä mahdollisuutta
 • Windows Hider Pro:ssa voit erikseen määritellä piilotettavat ja suljettavat ikkunat. "BossKey":ssa ei ole tätä mahdollisuutta
 • Windows Hider Pro:ssa voit määritellä erilliset pikanäppäimet ikkunoiden piilottamisella ja näyttämiselle, sekä sulkemiselle. "BossKey":ssa on vain yksi pikanäppäin ikkunoiden piilottamiselle ja näyttämiselle


 • Tee järkevä päätös ja valitse parasta laatua edulliseen hintaan - valitse Windows Hider Pro!

  Laitevaatimukset
  80kt kiintolevytilaa, 8Mt muistia

  To-do List
  Uudet ominaisuudet - "Piilota prosessi" (vain Win9x -järjestelmille)


  Want to quick hide programs / hide windows / hide desktop?

  Copyright © 2002 KMiNT21 Software. All rights reserved.
  SpyArsenal.com - spy software: Home Keylogger, Family Key Logger.